Menu

Tulipaloprojekti Espoossa 2005

Okt Sivula

Pohjois-Espoossa oleva talomme paloi kesäkuussa 2005. Yläkerta tuhoutui korjauskelvottomaksi ja alakerta kärsi mittavista vesivahingoista, niin että kaikki talon puuosat päädyttiin purkamaan.

Neuvottelut vakuutusyhtiön, rakennusvalvonnan ja mahdollisten urakoitsijoiden kanssa aloitettiin välittömästi. Vakuutusyhtiö valitsi projektin vetäjäksi ja valvojaksi Rakentajapalvelu Aho Oy:n edellyttäen samalla että kaikki suurimmat osaurakat täytyy kilpailuttaa vähintään kolmella eri urakoitsijalla. Vuoden ajasta johtuen oli ongelmallista löytää urakoitsijaehdokkaita, jotka edes pystyivät tekemään tarjouksen. Petri Ahon kontakteista kuitenkin onnistuttiin löytämään sopivat ja luotettavat tarjoajat hankkeeseen, joista myös valittiin kokonaistaloudellisesti edullisimmat ja todella tiukkaan aikatauluun sitoutuvat urakoitsijat.

Vakuutusyhtiö suoritti lopulliset urakoitsijavalinnat Ahon esityksien perusteella. Valintojen jälkeen pidettiin urakoitsijoiden kanssa aloituspalaveri, jossa käytiin läpi projektin aikataulu hyvin yksityiskohtaisesti, lähes "minuuttiaikataululla". Kaikki urakoitsijat onnistuttiin sitouttamaan tiukkaan aikatauluun, eikä siitä ollut ongelmia projektin missään vaiheessa. Alkuperäisenä tavoitteena oli päästä muuttamaan sisälle jouluna 2005 ja tässä onnistuttiinkin niin hyvin, että muutto tapahtui jo lokakuun lopulla.

Voiko olla onnellisempaa perhettä? Ei tiettävästi ainakaan Suomessa!

Timo Sivula, toimitusjohtaja, puh. 041-4449981

 

 
 
© Rakentajapalvelu Aho Oy - kaikki oikeudet pidätetään - sivuja päivitetty viimeksi 20.10.2023 kello 14.46